Besparingsonderzoek

Direct inzicht in besparingsmogelijkheden
In de meeste gevallen kunt u vrijwel direct energie besparen. Soms zit het hem in kleine aanpassingen die u zelf niet opmerkt omdat u dagelijks in uw bedrijfspanden rondloopt en uw bedrijfsprocessen voor u gesneden koek zijn. Staan bijvoorbeeld de deuren van uw koelcellen veel open? Dan bespaart u enorm door het hangen van lamellen. Kleine ingrepen met positieve gevolgen voor uw portemonnee en het milieu.  

Een besparingsonderzoek van uw gebouw(en) geeft u direct inzicht in besparingsmogelijkheden die realiseerbaar zijn zonder, of met kleine investeringen. Daarnaast formuleren wij actiepunten waarvoor een grotere inspanning vereist is. U kunt ervoor kiezen om hier direct mee aan de slag te gaan of een langetermijnplanning te maken. Eerdere resultaten laten besparingen van 15 tot 30 % op het totale energieverbruik zien.

Contact

Wat is uw uitdaging?
Als die ligt binnen het snijvlak van technisch management, verduurzaming en energiebesparing dan zijn wij u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op om te bespreken waar wij toegevoegde waarde kunnen bieden voor uw bedrijf.