Johan Huijbers

Mijn naam is Johan Huijbers, woonachtig in het prachtige Sint-Oedenrode. Mijn passie ligt in het beheer, onderhoud en de verduurzaming van gebouwgebonden installaties. Met een achtergrond in Werktuigbouwkunde en Facility Management heb ik de afgelopen jaren leidinggevende functies op het gebied van Beheer en Onderhoud bij een tweetal installatiebedrijven bekleed. Ik wilde ook de andere kant leren kennen waarna ik de overstap naar de zijde van de opdrachtgever heb gemaakt in de rol van Property Manager met een specifieke focus op verduurzaming van gebouwen.

Momenteel werk ik voor verschillende opdrachtgevers, waaronder VGP en Collins Foods. De focus ligt met name op het beheer en onderhoud van bedrijfsgebouwen, waarbij ik streef naar praktische, doeltreffende en efficiënte oplossingen. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste aanpak en het efficiënt beheren van installaties bijdragen aan de duurzaamheid en leefbaarheid van een gebouw.

Buiten mijn professionele leven ben ik een liefhebber van voetbal en crossfit. Deze activiteiten houden me energiek en in vorm, wat me helpt om in mijn werk optimaal te presteren.

Met mijn ervaring en expertise geef ik advies op het gebied van beheer, onderhoud en verduurzaming van bedrijfsgebouwen en indien gewenst richt ik alles zodanig in zodat u dat hierna intern kunt beleggen. Mijn doel is om organisaties te helpen bij het realiseren van efficiënte en duurzame oplossingen die de levensduur van uw faciliteiten verlengt en kosten bespaart.

Bent u op zoek naar praktisch advies op het gebied van vastgoedbeheer, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kijken we naar manieren om uw gebouwen te optimaliseren en te verduurzamen.

Contact

Wat is uw uitdaging?
Als die ligt binnen het snijvlak van technisch management, verduurzaming en energiebesparing dan zijn wij u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op om te bespreken waar wij toegevoegde waarde kunnen bieden voor uw bedrijf.